Eagle Creek Pack-It System Folder 15


Iedereen heeft zijn eigen manier op zijn kleding in zo goed mogelijke staat op zijn werk te krijgen. Door het heen en weer geschut van je rugzak tijdens het hardlopen komt de kleding, die je in eerste instantie er netjes in doet, er vaak uit als een voddenbaal.

Er zijn een paar manieren om je kleding een beetje netjes mee te krijgen: strak opgerold, samengeperst of opgevouwen.

Al deze technieken werken wel in ogenschouw genomen wat voor werk je doet, maar soms zien je kleren er erg gekreukeld uit, met valse vouwen en dan lijkt het alsof je de kleding zo uit een stapel wasgoed hebt getrokken voor je ze aantrok.

Eagle Creek maakt fantastische koffers, tassen en andere reisartikelen. Zij hebben een uniek 4 stappen-plan dat toont hoe je het beste een koffer kunt inpakken voor een reis en natuurlijk welk soort koffer of tas het meest geschikt is voor welk doel.

De Pack-It Folder is een van deze oplossingen en het meest geschikt voor ons als hardloopforens.

 

 

TERUG NAAR SPULLEN

 

 

 

 

De constructie van dit systeem is  simpel en bestaat uit stevige  materialen, klittenband sluitingen, gaas, en een handvat. Er zijn vijf kleuren verkrijgbaar, van zwart naar rood en naar zebra print.

Deze draagtas is een zeer eenvoudige en een goede oplossing om  uw kleding kreukvrij te houden tijdens het transport in je rugzak.

Bij deze tas wordt ook een plastic kaart geleverd met eenvoudige vouwinstructies en deze kaart dient ook als schot voor tussen de kleding.

Als je de instructies goed opvolgt, dan is het niet of de kleding direct uit de winkel komt.

Je vouwt je shirt, je vouwt je broek, voeg je ondergoed en sokken toe en duw het samen tot een net pakketje dat je in je tas doet.

Als je voor 2 dagen kleding wilt meenemen, dit kan de Pack-It Folder 15 ook, want deze tas kan tot 7 kledingstukken bevatten.

Het werkt verbazend goed. Mijn kleding zag er na het lopen er uit alsaf ze direct uit de kast kwamen. 
Misschien is het wel nodig een grotere rugzak te gebruiken: het kan namelijk zijn dat het niet goed genoeg past, zeker als je een flinke lunchpakket wilt meenemen.

Schoenen neem ik niet mee, want die hou ik op kantoor, dus dat scheelt weer.