Lopen en luisteren

Lezen en hardlopen gaat niet samen, maar luisteren en hardlopen gaat wel heel goed samen.

De meeste hardlopers met een koptelefoon in de oren luisteren naar muziek.

Normaal gesproken luister ik bij mijn langere duurlopen ook naar muziek, maar vanmorgen, tijdens mijn loop van 12,5 kilometer, luisterde ik naar een boek. Nou ja, niet een geheel boek, maar een paar hoofdstukken.

Het boek, wat ik voor dit doel op mijn iphone hebt geplaatst, Het Diner van Herman Koch, duurt in totaal ruim 7 uur, dus uitermate geschikt voor een ultrarun.

En waar kan je luisterboeken downloaden?

 

Onderstaande aanbod komt van NRC-Cultuur-webwinkel

Onbeperkt luisterboeken luisteren met Storytel

30 dagen gratis proberen!

Ervaar het genot van altijd en overal luisteren naar de beste verhalen. Storytel biedt u de mogelijkheid om onbeperkt luisterboeken te luisteren, streaming via uw mobiele telefoon of tablet. Voor slechts €9,90* per maand kiest u uit bijna 500 Nederlandstalige en ruim 2000 Engelstalige luisterboeken. En dit aantal groeit en groeit.

Wij zijn er trots op om in samenwerking met Storytel u deze revolutionaire manier van lezen 30 dagen gratis aan te kunnen bieden. Om gebruik te maken van de gratis proefperiode doet u het volgende:

  • Ga naar www.storytel.nl
  • Vul in het daarvoor bestemde veld de volgende campagnecode in:

    NLNRC01
     
  • Volg de instructies
  • Goed om te weten: na 30 dagen wordt uw proefabonnement automatisch omgezet in een betaald abonnement van €9,90 per maand voor onbeperkt luisteren. Tijdens de proefperiode kunt u uw abonnement opzeggen via de Storytel-website.
  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe Storytel-abonnees.

 Terug naar de Apps