Langs de Lek

Na een onderbreking van 2 weken gingen we vandaag weer verder met het zaterdagse duurloopproject #Veerpont: dat wil zeggen lopen langs de Lek en dan me de veerpont dezelfde Lek oversteken en weer teruglopen naar Nieuwegein.

De Lek oversteken kan in mijn geval bij Culemborg en even voorbij Jaarsveld of Ameide.

De veerpont bij Culemburg aan Nieuwegeinse zijde heb ik al wel gehaald maar dat is de kortste afstand dan ook.

Vandaag ging de route over de Jan Blankenbrug bij Vianen (1ste foto) rechtsaf richting Lexmond.

Vorige keer kwam ik tot aan paaltje 009 en nu pauzeerde ik heel even bij paaltje 006 voor een gelletje en om foto's te maken.

De nummering van de paaltjes lopen af, dus ik ben inderdaad verder gekomen dan de vorige keer: het keerpunt lag in dit geval op 14 kilometer zodat de totale afstnd deze zaterdag uitkwam op totaal 28 kilometer.

Over deze afstand heb ik 2 uur en 42 minuten gedaan en dat komt neer op een tempo van 5 min 47 sec per kilometer.

Reactie schrijven

Commentaren: 0