Segment Bridge to Fletcher

Vandaag liep de hardloopforens weer van werk naar huis en zoals vaker op de woensdagtraining een segment van 1,2 kilometer tussen de Doorslagbrug en het Fletscher-hotel waar we iets sneller gaan lopen. 

Over dit stukje over de Roerdomplaan en Buizerdlaan tot aan de Wijkerslootslaat heb ik er vandaag 6 minuten en 32 seconden gedaan en ben daarmee 9de van de 21 deelnemers met een gemiddelde tempo van 5 min 7 sec per km met een hartslag van gemiddeld 153 slagen per minuut.

Over de gehele route van werk naar huis, een afstand van 11,03 kilometer, heb er op 2 seconden na, precies 1 uur gedaan.bpm.

Dat komt neer op een tempo van 5 min 26 sec per kilometer met een gemiddelde hartslag van 140 

 Op onderstaande foto's het begin van de route (Bridge) en het einde van dit stukje (Fletcher hotel)


Reactie schrijven

Commentaren: 0