Feelmax

Ik denk dat ik nu ongeveer een jaar op minimalistische schoenen loop en afgelopen week heb ik weer nieuwe schoenen aangeschaft: de Feelmax Osma 4 in de blauwe uitvoering.

Bevallen de hardlooppantoffels van Sockwa dan niet meer?

Jawel, zo bevallen prima en ik zal er zeker op blijven lopen want het paar waar ik momenteel op loop is nog niet versleten en verder heb ik nog een nieuw, ongebruikt paar. Het probleem met SOCKWA is dat ze in Nederland niet te bestellen zijn en laatst waren ze ook niet in Engeland meer te krijgen.

Als ik ze dan direct bij Sockwa in Amerika moet bestellen, dan worden het wel dure sloffen, want naast de verzendkosten komen er ook nog invoerrechten bij.

Daarom maar de de nieuwe Feelmax Osma aangeschaft: ze zitten prettig, lopen fijn en lijken meer op een schoen, dus nu niet meer de opmerking van kijk, hij loopt op sokken…………

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0